Staalbewerking Schiedam

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd staalconstructiebedrijf? Wij van Staalwerken Schiedam werken uw ideeën snel en vakkundig uit in staalbewerking Schiedam. Dit doen wij met de modernste technieken en ambachtelijk vakmanschap.

In onze werkplaats in Schiedam werkt een enthousiaste groep ervaren medewerkers die bezig zijn met activiteiten op het gebied van lassen, verspannen, frezen en draaien. Creativiteit en flexibiliteit staan bij ons centraal, al ons werk wordt op professionele wijze verzorgd. Maat gesneden oplossingen zijn voor ons even vanzelfsprekend als standaardbewerkingen. Kortom, wij bieden u de beste service voor uw staalbewerking Schiedam.

Hoe gaan wij te werk?
Knippen, vouwen en walsen van complexe delen doen wij met onze computer gestuurde apparatuur. De afdeling staalbewerking Schiedam beschikt over een lasersnijder, HD-plasmasnijder, pons-nibbelmachine, guillotinescharen, kantpersen en een uithoekschaar.

Staalbewerking SchiedamStaalwerken Schiedam kan plaatmateriaal staal, rvs en aluminium, in diverse diktes en kwaliteiten, snijden, knippen en kanten. Om platen te perforeren wordt gebruik gemaakt van de pons-nibbelmachine. De snijmachines evenals de pons-nibbelmachine zijn CNC aangestuurd. Door middel van ons cad cam systeem speciaal voor de plaatbewerking worden de machines eenvoudig geprogrammeerd.

Met onze computer gestuurde apparatuur kunnen wij allerlei vormen vouwen van een eenvoudige beugel tot complex zetwerk.

Om korte levertijden te bewerkstelligen hebben wij een grote voorraad aan materiaal voor de staalbewerking Schiedam.

Contact
Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van staalbewerking Schiedam? Of heeft u advies op maat nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier, de mail: info@staalwerkschiedam.nl of via de telefoon: 010 415 7817. Wij zijn u graag van dienst!