Metalen trappen Rotterdam

Metalen trappen Rotterdam nodig? Door de prijsstijgingen van hout en de vele constructiemethoden wordt metaal steeds vaker gebruikt om trappen mee te vervaardigen. Een metalen trap is niet alleen bijzonder sterk maar ook toepasbaar in elk type interieur en kan grote lengtes overspannen zonder zware constructies te tonen. Doordat metaal geen karakter heeft, en dus koel materiaal zonder emotie is. Kunnen er talloze creaties mee gemaakt worden speciaal voor u. Bovendien is metaal duurzaam en te recyclen.

Metalen trappen Rotterdam Bent u op zoek naar een gespecialiseerd staalconstructiebedrijf voor uw trap? Wij van Staalwerken Schiedam werken uw ideeën snel en vakkundig uit in onder andere metalen trappen  van rvs, staal en aluminium. Dit doen wij met de modernste technieken en ambachtelijk vakmanschap.

Over ons
In onze werkplaats in Schiedam werkt een enthousiaste groep ervaren medewerkers die bezig zijn met activiteiten op het gebied van lassen, verspannen, frezen en draaien. Creativiteit en flexibiliteit staan bij ons centraal, al ons werk wordt op professionele wijze verzorgd. Daarnaast hebben wij een grote voorraad aan materiaal, zo hanteren wij korte levertijden en kunnen we u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Mogelijkheden metalen trappen Rotterdam
Wij leveren uw metaalconstructie snel, pasklaar en tegen een concurrerend tarief. Of het nu gaat om een complexe oplossing of een kant-en-klare tekening, wij bewegen mee met uw wensen. Staalwerken Schiedam levert metalen trappen Rotterdam voor onder andere (grote en kleine) aannemersbedrijven, gemeenten, winkelbedrijven en particulieren.

Contact
Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van metalen trappen Rotterdam ? Of heeft u advies op maat nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier, de mail: info@staalwerkschiedam.nl of via de telefoon: 010 415 7817. Wij zijn u graag van dienst!