Metaalconstructies Botlek

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd staalconstructiebedrijf? Wij van Staalwerken Schiedam werken uw ideeën snel en vakkundig uit in metaalconstructies Botlek van rvs, staal en aluminium. Dit doen wij met de modernste technieken en ambachtelijk vakmanschap. Doordat metaal geen karakter heeft, en dus koel materiaal zonder emotie is. Kunnen er talloze creaties mee gemaakt worden speciaal voor u. Bovendien is metaal duurzaam en te recyclen.

In onze werkplaats in Schiedam werkt een enthousiaste groep ervaren medewerkers die bezig zijn met activiteiten op het gebied van lassen, verspannen, frezen en draaien. Creativiteit en flexibiliteit staan bij ons centraal, al ons werk wordt op professionele wijze verzorgd. Maatgesneden oplossingen zijn voor ons even vanzelfsprekend als standaardbewerkingen. Daarnaast hebben wij een grote voorraad aan materiaal, zo hanteren wij korte levertijden en kunnen we u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Metaalconstructies Botlek Metaalconstructies Botlek op maat
Wij leveren uw metaalconstructie snel, pasklaar en tegen een concurrerend tarief. Of het nu gaat om een complexe oplossing of een kant-en-klare tekening, wij bewegen mee met uw wensen.

Staalwerken Schiedam levert metaal constructies Botlek op maat voor onder andere (grote en kleine) aannemersbedrijven, gemeenten, winkelbedrijven en particulieren. Bijvoorbeeld:

  • Hek en leuningwerken
  • Trappen
  • Kleine staalconstructies
  • Overig constructiewerken zoals luiken, puien, deuren en bordessen.

Potentiële afnemers:

  • Bouw- en aannemingsbedrijven
  • Industriële bedrijven
  • Petrochemische industrie
  • Architecten

Contact
Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van metaalconstructies Botlek ? Of heeft u advies op maat nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier, de mail: info@staalwerkschiedam.nl of via de telefoon: 010 415 7817. Wij zijn u graag van dienst!