Metaal op maat Botlek

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd staalconstructiebedrijf? Wij van Staalwerken Schiedam werken uw ideeën snel en vakkundig uit in metaal op maat Botlek van rvs, staal en aluminium. Dit doen wij met de modernste technieken en ambachtelijk vakmanschap. Doordat metaal geen karakter heeft, en dus koel materiaal zonder emotie is. Kunnen er talloze creaties mee gemaakt worden speciaal voor u. Bovendien is metaal duurzaam en te recyclen.

Metaal op maat Botlek In onze werkplaats in Schiedam werkt een enthousiaste groep ervaren medewerkers die bezig zijn met activiteiten op het gebied van lassen, verspannen, frezen en draaien. Creativiteit en flexibiliteit staan bij ons centraal, al ons werk wordt op professionele wijze verzorgd. Daarnaast hebben wij een grote voorraad aan materiaal, zo hanteren wij korte levertijden en kunnen we u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Mogelijkheden metaal op maat Botlek
Wij leveren uw metaalconstructie snel, pasklaar en tegen een concurrerend tarief. Of het nu gaat om een complexe oplossing of een kant-en-klare tekening, wij bewegen mee met uw wensen. Staalwerken Schiedam levert metaal op maat Botlek voor onder andere (grote en kleine) aannemersbedrijven, gemeenten, winkelbedrijven en particulieren.

Contact
Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van metaal op maat? Of heeft u advies op maat nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier, de mail: info@staalwerkschiedam.nl of via de telefoon: 010 415 7817. Wij zijn u graag van dienst!