Laswerkzaamheden Schiedam

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd staalconstructiebedrijf voor uw laswerkzaamheden Schiedam? Dan bent u bij Staalwerken Schiedam aan het juiste adres. Dit doen wij met de modernste technieken en ambachtelijk vakmanschap. In onze werkplaats in Schiedam werkt een enthousiaste groep ervaren medewerkers die bezig zijn met activiteiten op het gebied van lassen, verspannen, frezen en draaien. Creativiteit en flexibiliteit staan bij ons centraal, al ons werk wordt op professionele wijze verzorgd. Kortom, wij bieden u de beste service voor uw laswerkzaamheden Schiedam.

Mogelijkheden

  • TIG-lassen. TIG-lassen is een lastechniek waar een mooie en kwalitatief hoogwaardige lasverbindingen mee kan worden gemaakt. Het maakt gebruik van een inert gas.
  • MIG-lassen. MIG-lassen is een lasproces waarbij een ook een inert beschermgas wordt gebruikt. Er is hier geen sprake van oxidatie, waardoor de lasnaad van zeer hoge kwaliteit is. MIG-lassen is tegenwoordig het meest gebruikte lasproces door zijn veelzijdigheid en snelheid.
  • MAG-lassen. MAG-lassen is ongeveer hetzelfde als MIG-lassen. Het wordt ook wel MIG/MAG-lassen genoemd. Het enige verschil is dat er bij MAG-lassen actief gas wordt gebruikt en bij MIG-lassen inert gas.
  • Autogeen lassen. Autogeen lassen is een lasmethode waarbij er gebruik wordt gemaakt van een zeer hete vlam. Er wordt gebruikt gemaakt van de reactie van ethyn met zuivere zuurstof. De hitte die bij deze reactie vrijkomt wordt gebruikt als lasvlam.
  • Booglassen. Booglassen is een verzamelnaam voor diverse lasmethoden waarbij de voorwerpen die aaneen gelast moeten worden verhit worden door een elektrische plasmaboog. Hierdoor smelt het materiaal en vloeit het samen.

Er geldt altijd: creativiteit en flexibiliteit. Maat gesneden oplossingen zijn voor ons even vanzelfsprekend als standaardbewerkingen. Voor seriematige laswerkzaamheden Schiedam hebben we een speciale divisie opgericht.

Contact

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van laswerkzaamheden Schiedam? Of heeft u advies op maat nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier, de mail: info@staalwerkschiedam.nl of via de telefoon: 010 415 7817. Wij zijn u graag van dienst!   Laswerkzaamheden Schiedam