Inkoop/Verkoop zink Hoek van Holland

Staalwerken Schiedam is een allround las- en staalwerkbedrijf uit Schiedam en is gespecialiseerd in het bewerken van verschillende materialen zoals staal, RVS en aluminium. Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse staalwerken. Onze werknemers kunnen werkzaamheden uitvoeren met de modernste technieken en ambachtelijk vakmanschap. In onze werkplaats in Schiedam werkt een enthousiaste groep ervaren medewerkers die bezig zijn met diverse activiteiten op het gebied van lassen, verspannen, frezen en draaien. Zo kunnen wij u op elk vlak, betreft staalwerken, van dienst zijn. Naast de verschillende werkzaamheden die wij aanbieden, is het ook mogelijk om bij ons oud zink in te kopen of te verkopen. Kortom, bij Staalwerken Schiedam bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van staal(werken), dus ook voor de inkoop/verkoop zink Hoek van Holland .

Zink

Zink is een blauw wit overgangsmateriaal dat vaak gebruikt wordt in legeringen in de industrie. Denk hierbij aan batterijen, de regenpijp, dakgoot, dakbedekking en muntmetaal. Daarnaast is zink het vierde meest gebruikte metaal in de wereld naast staal, aluminium en koer. Daarom is de kans aanwezig dat u thuis zink hebt liggen waar niks mee gedaan wordt, en waarschijnlijk in de weg ligt. Is dit het geval, dan is het handig om dit aan ons te verkopen. Wij weten precies wat we hiermee moeten en u doet ons er een plezier mee. Zink heeft een smeltpunt van 419 graden en een kookpunt van 907 graden Celsius. Hierdoor is het gemakkelijk te recyclen. Heeft u zelf zink nodig? Dan kunt u dit ook bij ons inkopen. U kunt bij ons terecht voor de inkoop/verkoop zink Hoek van Holland .

Interesse inkoop/verkoop zink Hoek van Holland

Heeft u interesse in de diensten van Staalwerken Schiedam wat betreft de inkoop/verkoop zink Hoek van Holland ? Of heeft u advies op maat nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier, de mail: info@staalwerkschiedam.nl of via de telefoon: 010 415 7817. Wij zijn u graag van dienst!

Inkoop/Verkoop zink Hoek van Holland