Inkoop/Verkoop aluminium Schiedam

Staalwerken Schiedam is een allround las- en staalwerkbedrijf uit Schiedam en is gespecialiseerd in het bewerken van verschillende materialen zoals staal, RVS en aluminium. Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse staalwerken. Onze werknemers kunnen werkzaamheden uitvoeren met de modernste technieken en ambachtelijk vakmanschap. In onze werkplaats in Schiedam werkt een enthousiaste groep ervaren medewerkers die bezig zijn met diverse activiteiten op het gebied van lassen, verspannen, frezen en draaien. Zo kunnen wij u op elk vlak, betreft staalwerken, van dienst zijn. Naast de verschillende werkzaamheden die wij aanbieden, is het ook mogelijk om bij ons oud aluminium in te kopen of te verkopen. Kortom, bij Staalwerken Schiedam bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van staal(werken), dus ook voor de inkoop/verkoop aluminium Schiedam.

Aluminium

Aluminium komt veel voor, dit komt omdat het goedkoop is, niet veel weegt en slijtvast materiaal is dat goed bestand is tegen corrosie. Het is een product dat veel voorkomt in het dagelijks leven denk bijvoorbeeld aan pannen, bestek, ladders etc. Dus de kans is ook groot dat u thuis oud aluminium heeft liggen, als u hier niks mee doet kunt u dit aan ons verkopen. Wij van Staalwerken Schiedam zijn zeer geïnteresseerd in het inkopen van aluminium en zorgen er vervolgens voor dat dit op een milieubewuste wijze wordt gerecycled. Wij verzamelen, scheiden en wegen het aluminium dat bij ons binnenkomt en bieden vervolgens een goede prijs. Zo bent u van uw oude rommel af, heeft u er iets aan verdiend, kunnen wij dit recyclen en zo helpen we het milieu. Kortom, een win-win situatie voor beide partijen. Heeft u zelf oud aluminium nodig? Dan kunt u dit ook bij ons inkopen. U kunt bij ons terecht voor de inkoop/verkoop aluminium Schiedam.

Interesse inkoop/verkoop aluminium Schiedam

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Staalwerken Schiedam wat betreft de inkoop/verkoop aluminium Schiedam? Of heeft u advies op maat nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier, de mail: info@staalwerkschiedam.nl of via de telefoon: 010 415 7817. Wij zijn u graag van dienst!

Inkoop/Verkoop aluminium Schiedam