Wilt u graag van uw metaalafval af? Verkoop aan Staalwerken Schiedam! Staalwerken Schiedam koopt metaalafval zoals oud zink, aluminium en koper in. Ook voor inkoop van oud zink, aluminium en koper kunt u bij ons terecht. 

Zink

Zink is een blauw wit overgangsmateriaal dat vaak gebruikt wordt in legeringen in de industrie. Denk hierbij aan batterijen, de regenpijp, dakgoot, dakbedekking en muntmetaal. Daarnaast is zink het vierde meest gebruikte metaal in de wereld naast staal, aluminium en koer. Daarom is de kans aanwezig dat u thuis zink hebt liggen waar niks mee gedaan wordt, en waarschijnlijk in de weg ligt. Is dit het geval, dan is het handig om dit aan ons te verkopen. Zink heeft een smeltpunt van 419 graden en een kookpunt van 907 graden Celsius. Hierdoor is het gemakkelijk te recyclen. Wij weten precies wat we hiermee moeten en u doet ons er een plezier mee.

Inkoop/Verkoop zink [pb-city]
Inkoop/Verkoop aluminium [pb-city]

Aluminium

Aluminium komt veel voor, dit komt omdat het goedkoop is, niet veel weegt en slijtvast materiaal is dat goed bestand is tegen corrosie. Het is een product dat veel voorkomt in het dagelijks leven denk bijvoorbeeld aan pannen, bestek, ladders etc. Dus de kans is ook groot dat u thuis oud aluminium heeft liggen, als u hier niks mee doet kunt u dit aan ons verkopen. Wij van Staalwerken Schiedam zijn zeer geïnteresseerd in het inkopen van aluminium en zorgen er vervolgens voor dat dit op een milieubewuste wijze wordt gerecycled.

 

Koper

Koper is een materiaal wat in het huishouden wat minder gebruikt wordt. Toch kunt u verschillende voorwerpen bezitten die koper bevatten. Bijvoorbeeld muntgeld, magnetrons, muziekinstrumenten, waterleidingen en koperdraad. Heeft u overbodig koper waar u graag van af wilt? Dan kopen wij dit graag van u op.

Wij verzamelen, scheiden en wegen het zink, aluminium en koper dat bij ons binnenkomt en bieden vervolgens een goede prijs. Zo bent u van uw oude rommel af, heeft u er iets aan verdiend, kunnen wij dit recyclen en zo helpen we het milieu. Kortom, een win-win situatie voor beide partijen. Heeft u zelf interesse in oud metaal als zink, aluminium en koper? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Contact

Heeft u zink, aluminium of koper en wilt u dit graag verkopen? Of bent u juist op zoek naar deze materialen?
Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

info@staalwerkschiedam.nl
010 415 7817

Wij zijn u graag van dienst!