Booglassen Delft

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd staalconstructiebedrijf dat verschillende laswerkzaamheden voor u uit kan voeren, waaronder booglassen Delft ? Dan bent u bij Staalwerken Schiedam aan het juiste adres. Onze werknemers kunnen booglassen met de modernste technieken en ambachtelijk vakmanschap. In onze werkplaats in Schiedam werkt een enthousiaste groep ervaren medewerkers die bezig zijn met diverse activiteiten op het gebied van lassen, verspannen, frezen en draaien. Zo kunnen wij u op elk vlak, betreft staalwerken, van dienst zijn. Kortom, wij bieden u de beste service voor al uw laswerkzaamheden, dus ook booglassen Delft .

De methode

Booglassen is een veel gebruikte vorm van lassen. Booglassen omvat diverse lasmethoden waarbij de voorwerpen die aaneen gelast moeten worden verhit worden door een elektrische plasmaboog. Hierdoor smelt het materiaal en vloeit het aaneen. De plasmaboog is zo heet dat het te lassen materiaal onder omstandigheden zonder voorzorgsmaatregelen direct zou verbranden door de inwerking van zuurstof. Bij elke vorm van elektrisch booglassen wordt een methode toegepast om deze directe verbranding te voorkomen.

De voordelen

Booglassen Delft is erg veelzijdig. Het is ook de meest gebruikte methode voor lassen onder water. Echter is het proces moeilijk te automatiseren en wordt het bijna uitsluitend handmatig uitgevoerd. Gelukkig zijn de medewerkers van Staalwerken Schiedam gespecialiseerd in deze techniek. Er zitten verschillende voordelen aan booglassen:

  • Relatief goedkope lasmethode doordat er geen gasflessen of rollen toevoegdraad nodig zijn.
  • De apparatuur is licht en compact.
  • Het lasproces is buiten met enige wind toepasbaar.
  • Het lasproces is onderwater toepasbaar.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van Staalwerken Schiedam wat betreft booglassen Delft ? Of heeft u advies op maat nodig? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier, de mail: info@staalwerkschiedam.nl of via de telefoon: 010 415 7817. Wij zijn u graag van dienst!

 

Booglassen Delft